تاریخ انتشار : دوشنبه 6 مرداد 1404 - 12:21
کد خبر : 133598

رییس جبهه اصلاحات گیلان در همایش خانه احزاب گیلان مطرح کرد؛

از نمایندگان احزاب در تشکیل هیات‌های اجرایی انتخابات شوراهااستفاده شود

از نمایندگان احزاب در تشکیل هیات‌های اجرایی انتخابات شوراهااستفاده شود
همایش «مجمع احزاب سیاسی استان گیلان» به میزبانی خانه احزاب استان و با حضور هادی حق‌شناس، استاندار گیلان و دبیران و نمایندگان احزاب سیاسی استان، صبح روز پنج‌شنبه، 2 مرداد 1404، در سالن غدیر استانداری برگزار شد.

جارستان: همایش «مجمع احزاب سیاسی استان گیلان» به میزبانی خانه احزاب استان و با حضور هادی حق‌شناس، استاندار گیلان و دبیران و نمایندگان احزاب سیاسی استان، صبح روز پنج‌شنبه، ۲ مرداد ۱۴۰۴، در سالن غدیر استانداری برگزار شد.

در این همایش، علاوه بر دکتر حق‌شناس، حجت‌الاسلام محبی شولمی، رییس دوره‌ای خانه احزاب و تنی چند از نمایندگان احزاب عضو فراکسیون‌های اصلاح‌طلب، مستقل و اصولگرای خانه احزاب گیلان به بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود پیرامون مسایل روز کشور و استان پرداختند.

جمشید رسایی، رییس جبهه اصلاحات استان و دبیر شعبه گیلان انجمن اسلامی مهندسان ایران نیز به نمایندگی از فراکسیون احزاب اصلاح‌طلب، دقایقی را به ایراد سخن پرداخت.

رسایی در سخنان خود، با اشاره به معضل دفتر اداری و نبود ساختمانی مناسب برای استقرار خانه احزاب در سنوات پیشین، ضمن گلایه از عدم حمایت استانداری گیلان در دوره گذشته که منجر به گرفتن محل استقرار قبلی خانه احزاب استان شد، از حل مشکل مذکور در دوره استانداری دکتر حق‌شناس تشکر کرد.

وی در ادامه با بیان این نکته که احزاب می‌توانند پل ارتباطی بین مردم و مسئولان باشند به نقش خانه احزاب در گسترش فعالیت‌های تشکیلاتی و حزبی اشاره کرد و با توجه به شرایط کشور، ضرورت حمایت از خانه احزاب را مورد تاکید قرار داد.

رییس جبهه اصلاحات گیلان در ادامه گفت: بسیاری از مسئولان به غیرحزبی بودن خود افتخار می‌کنند، در حالیکه این امر یک نقطه ضعف برای آن‌ها محسوب می‌شود.

رسایی اضافه کرد: عضویت در احزاب و سابقه فعالیت‌های حزبی، نشان‌دهنده آن است که فرد مسئول، به کارجمعی اعتقاد دارد و از پشتوانه فکری و برنامه‌ای برخوردار است؛ لیکن در دوره مسئولیت باید به صورت غیرحزبی عمل نماید.

وی ضمن تمجید از نقش موثر مردم در مقابله با تجاوز ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی تاکید کرد: انتظار برآن بود که پس از اتمام تجاوز اخیر، جهت حل مشکلات مردم اهتمام بیشتر و اقدامات جدی‌تری صورت گیرد و نحوه خدمات در ادارات بهبود پیدا کند، امور تسهیل و تسریع شود، رانت و فساد کاهش یابد و نسبت به قبل برخورد خوب و مناسب‌تری با مراجعه کنند‌گان انجام شود؛ ولی متاسفانه شاهد افزایش مشکلات مردم هستیم.

دبیر انجمن اسلامی مهندسان گیلان از نمایندگان احزاب خواست که در خصوص نحوه خدمات‌دهی ادارات و سازمان‌ها به مردم، نقش نظارتی خود را پررنگ نمایند.

رییس جبهه اصلاحات گیلان در پایان صحبت‌های خود، با اشاره به انتخابات شورای شهر که مقدمات آن از مهرماه آغاز می‌شود گفت: پیشنهاد می‌کنم از نمایندگان احزاب در تشکیل هیات‌های اجرایی استفاده شود و همچنین از نمایندگان مجلس که نظارت بر انتخابات شورا را به عهده دارند می‌خواهم در هر شهرستان سه عضو هیات نظارت را از بین نمایندگان احزاب (هر فراکسیون یک نفر) انتخاب نمایند.

وی خطاب به اعضای شورای مرکزی خانه احزاب استان گفت که تحقق این پیشنهاد را از مجلس شورای اسلامی و وزارت کشور پیگیری نمایند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.